A V.I.-Polysystem Kft. elődjét 1986-ban alapítottuk. Ipari elektronikai fejlesztéssel, kis sorozatú gyártással, kereskedelemmel foglalkozunk. Saját fejlesztésű induktív érzékelőket, fémérzékelő kapukat, infraérzékelővel vezérelt vízszerelvényeket (csap, piszoáröblítő), egyedi LED-es lámpákat gyártunk. Már tíz éve foglalkozunk fénydekorációval (utcák, terek, bevásárlóközpontok díszítése). Hat éve kezdtünk foglalkozni LED technikával. Két kiskereskedelmi LED-es üzletünk van, viszonteladókat is kiszolgálunk. 2011-ben kezdtünk foglalkozni, 3G és műholdas adat továbbítással.

Csapatunk

Vásárhelyi István

A cég alapítója, villamosmérnök, ma már elsősorban az ügyvezetéssel foglalkozik. A műszaki fejlesztések, a gyártás irányítása tartozik még hozzá. 06-20-9203392 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vásárhelyi Botond

2011-be diplomázott az Általános Vállalkozási Főiskolán. 10 éves korától dolgozik a cégnél. Ma a kereskedelmi területet szervezi, irányítja. Fiatalos lendületével, jó kapcsolatépítési tehetségével ma már meghatározója a Kft.nek. 06-20-9999559 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tovább

Balaltoni évadnyitó élőközvetítés